Wat mag je verwachten van Rendez-Moi

Formules

Beauty begins

the moment you decide

to be yourself

COCO CHANEL

Personal shopping

Personal shoppen is het gaan shoppen met een modestylist en personal shopper die je begeleidt naar de juiste winkels en die voor jou een selectie maakt van de juiste kledingstukken. Ook kan de personal shopper voor jou gaan shoppen.

Personal shopping is de perfecte manier om de meest geschikte kleding te vinden. Als modestylist en personal shopper kan ik u helpen de juiste winkels te vinden en selecties te maken die bij uw stijl passen. Ik kan ook voor u gaan winkelen. Ik breng dan de kledij aan huis of op kantoor,  waardoor het proces snel en gemakkelijk verloopt. Winkelen hoeft geen karwei te zijn – laat een personal shopper het zware werk doen en de moeilijke keuzes nemen.

Rendez-moi helpt mensen door hen advies te geven over :

  • de stijl die het beste bij hen past,
  • welke kleuren ze het beste kunnen dragen,
  • en bij welke winkels ze het beste kunnen winkelen.
 
Werkgebied Vlaanderen

Maak een afspraak, we leren u graag beter kennen.
Klik hier voor meer info over onze prijzen

Personal Shopper

Garderobe screening

Garderobescreening is een dienst die ik verleen om vrouwen te helpen meer orde en controle in hun kasten te krijgen. Aan het begin van de sessie leren we elkaar beter kennen en analyseer ik je figuur om te zien welke kleuren en snitten je het beste staan. Daarna gaan we op zoek naar je basisstukken en geven we je tips over je look. 

Dan creëren we nieuwe outfits door bestaande kleding te combineren en op zoek te gaan naar ontbrekende elementen om je look te verfijnen.

Werkgebied Vlaanderen

Maak een afspraak, we leren u graag beter kennen.
Klik hier voor meer info over onze prijzen

Fashion & styling consultant

Tijdens een styling sessie creëren we samen een visuele identiteit en look die jouw eigenheid weerspiegelt.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN STYLING SESSIE:

  • We beginnen met elkaar te leren kennen in de locatie waar jij je het meest comfortabel voelt zodat we voor jou de juiste stijl kunnen creëren.
  • We analyseren jouw figuur en bekijken met welke kleuren je het beste staat waardoor je bij een volgende aankoop van kledij en accessoires weet waar je op kan letten.
  • We geven antwoord op al jouw stijlvragen. Nadien bezorgen we je een aantal shopping adresjes rekening houdend met jouw budget en regio.

Maak een afspraak, we leren u graag beter kennen.
Klik hier voor meer info over onze prijzen

styling consulent
Mijn favoriete Go-To Brands & Shops:

Altijd een geschikte outfit

Rendez-moi biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder styling sessies, personal shopping, en garderobe screenings… alles samen jouw geheim voor een unieke outfit op elke gelegenheid